2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00236 Tudásfejlesztés támogatása a legújabb mesterséges intelligencia eszközök felhasználásával
Versenyképes Közép-Magyarországi Operatív Program – VEKOP-2.1.1-15 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása

Egerszalókon tartottunk csapatépítést

Az egerszalóki Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel adott otthont az eseménynek.

A Budapesttől mindössze másfél órányi autóútra található Egerszalókon rengeteg kikapcsolódási és programlehetőséggel élhettünk. Itt található a híres "sódomb", amelyet a földből feltörő termálvíz alakított ki magának mészkőből. Kiváló wellness szogláltatásokkal, rengeteg medencézéssel és különböző szaunák használatával lazíthattunk, hogy a következő napok programjaira felkészüljünk. Kétség kívül ezek közül a legnagyobb várakozást a lézerharc váltotta ki, amelyet két csapatra osztva, egymás ellen játszottunk. Ennek a játéknak a lényege, hogy fegyverekkel ugyan, de lövedékek nélkül játszunk. Ezeket infravörös jelek helyettesítik. A kimerítő játék után a Vidám Harcsa nevű csárdában pihentük ki a csata fáradalmait. Ezután egy újabb program következett: a szabadulós játék, melynek során a csapatoknak egy zárt szobából kellett kijutni, logikai feladatok megoldásával. Szerencsére egy kollégánk sem maradt a szoba foglya.

A napot egy pincelátogatással zártuk: a Bolyki pincészet vendégei voltunk. Itt nem csupán a bányaudvarokat és a pincéket járhattuk be, hanem egy, a borokról, borvidékről szóló előadást is meghallgathattunk. Ezt követően több féle bort is megkóstoltunk, s ezt gazdag vacsorával: vadmalac levessel és szarvasfilével kísértük.

A csapatépítés ismét kiváló hangulatban telt. A napközbeni programok után az estéket közösen, beszélgetéssel, kártya- és egyéb játékokkal töltöttük. Nagyon várjuk a következőt!