2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00236 Tudásfejlesztés támogatása a legújabb mesterséges intelligencia eszközök felhasználásával
Versenyképes Közép-Magyarországi Operatív Program – VEKOP-2.1.1-15 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása

Vértes Miklós az év sales menedzsere

A Dell minden évben díjazza partnerei kiemelkedő munkáját - ebben az évben kollégánk zsebelhette be a nívós elismerést.

Idén, 2016-ban kollégánk, Vértes Miklós kapta meg a Dell által alapított „Az év sales menedzsere” díjat. Ez az elismerés a cég életében már a második, hiszen a tavalyi évben az Invigor Informatika Kft. volt az „Év legjobb indirekt partnere”. Cégünk többek között az enterprise termékek eladásában jeleskedik. Az idén megkapott sales menedzser díj jutalma annak a kiemelkedő munkának, melynek során kollégánk értékesítette a legtöbb Dell hardvert és szoftvert. Cégünk célja, hogy a jelenleg is erős kapcsolatot szorosabbra fűzzük, hogy a jövőben még több a Dell portfólióján alapuló projektet fejezhessünk be sikeresen.

„Nagyon örülök, hogy megkaptam ezt a díjat, hiszen így tagja lehetek egy kétfős, zártkörű klubnak. Nagyon jó érzés, hogy a Dell, bár egy nemzetközi nagy cég, látja és odafigyel, hogy a partnerek és kereskedők munkáját elismerje.”

A díjátadóra nem máshol, mint a gyönyörűen felújított Pesti Vigadóban került sor 2015. február 4-én. Az elismerést a jutalmazott helyett, annak távollétében Kovács Anita projektiroda vezető kollégánk vette át.

Reméljük a következő évek is hasonló sikereket tartogatnak számunkra.

 

Képek forrása: Judit Hajek