2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00236 Tudásfejlesztés támogatása a legújabb mesterséges intelligencia eszközök felhasználásával
Versenyképes Közép-Magyarországi Operatív Program – VEKOP-2.1.1-15 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása

Cégünkről

Az Invigor Informatika Kft. egy 2009-ben alapított, lendületes vállalkozás.

Flash mindenkinek

A legtöbb vállalat az adattárolást mindennapos nyűgként éli meg. Mi nem. Olyan flash-alapú megoldásokon dolgozunk, amelyek teljesen új értelmet adnak az üzleti adatkezelésnek. Ez nem más, mint a gyorsabb adatáramlás, a jobb munkavégzés és nagyobb rugalmasság, azaz: kulcs a fejlődéshez. A flash-alapú jövő a számos lehetőség mellett persze legalább annyi kihívást is tartogat a felhasználók számára. Mi tudjuk, melyek ezek, és azt is, hogyan segítsünk ügyfeleinknek megbirkózni velük.

Társ a fejlődésben

Jól ismerjük az Oracle teljes hardver- és szoftverpalettáját, csakúgy, mint a HPE, a Symantec, a Pure Storage és a Hitachi Data Systems csúcstermékeit. De nem ez az, amire igazán büszkék vagyunk, hanem arra, hogy kiváló szakemberekkel dolgozunk, akik együtt fejlődnek a legújabb technológiákkal, hogy még jobbak legyenek. Ez az a szakértelem és elhivatottság, amire ügyfeleink a flash-tárolás minden területén számíthatnak, a tárolórendszer kiválasztásától a 24 órás ügyeletig.

A legjobbakra építünk

Az igazán jó megoldásokhoz a legjobb partnerek kellenek. Az Invigor a HPE termékeinek minősített szakértője, az Oracle 24 órában elérhető, aranyfokozatú partnere és 2016-tól tagja a Pure Storage minősített támogatópartner-programjának is. Nem véletlen, hogy 2009 óta ügyfeleink több petabájtnyi üzleti adat tárolását bízták ránk. És hogy kik azok, akik ránk építenek? Főbb iparágak több, mint 30 szereplője, köztük az OTP Bank, az Erste Bank, az E-ON, a Mercedes-Benz, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vagy a Budapesti Corvinus Egyetem.