2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00236 Tudásfejlesztés támogatása a legújabb mesterséges intelligencia eszközök felhasználásával
Versenyképes Közép-Magyarországi Operatív Program – VEKOP-2.1.1-15 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása

Hírek

Cikkek rólunk és munkáinkról

Red Hat szakmai fórum Etyeken

Red Hat szakmai fórum Etyeken

A szeptember végi Red Hat szakmai fórumunk kiváló lehetőséget biztosított ügyfeleink részére, hogy megismerjék a Red Hat elképzelését a nyílt forráskódú megoldások jövőjéről a hibrid IT és a mesterséges intelligencia világában.

10 évesek lettünk!

10 évesek lettünk!

Számos ügyfél, kiváló beszállító partnerek, szakmai reggelik és családi események, díjak és interjúk: az Invigor az alapítása óta eltelt mozgalmas évtized alatt a hazai informatikai piac egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb szereplőjévé nőtte ki magát. Hogyan jutottunk el idáig? Makár Zénó kollégánk személyes visszatekintése következik.

A Pure Storage FlashArray//X SAP HANA® minősítést kapott

A Pure Storage FlashArray//X SAP HANA® minősítést kapott

Az SAP folyamatosan együttműködik a gyártókkal annak érdekében, hogy segítséget nyújtson ügyfeleinek az SAP HANA számítási, hálózati és tárolási elemeinek kiválasztásában a Tailored Datacenter Integration (TDI) opció révén. Mostantól a FlashArray//X is részt vesz ebben a programban, miután bizonyította, nem csak hogy képes biztosítani az SAP HANA számára szükséges tárolási szükségletet, de túl is teljesíti azt. 

A Gartner a PureStorage-ot nevezte meg piacvezetőnek

A Gartner a PureStorage-ot nevezte meg piacvezetőnek

A Gartner kiadta szokásos évi Solid-State Array (SSA) Magic Quadrant jelentését, amelyben a Pure Storage-ot nevezi meg piacvezetőnek. A Pure Storage immáron negyedik éve szerepel a vezető négyesben - a vízió teljességét és dinamizmust tekintve pedig mind a négy évben az első helyen szerepelt.