2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00236 Tudásfejlesztés támogatása a legújabb mesterséges intelligencia eszközök felhasználásával
Versenyképes Közép-Magyarországi Operatív Program – VEKOP-2.1.1-15 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása

Pure Storage szakmai reggeli

A teljesen flash alapú tárolók iránt érdeklődő ügyfeleinket szakmai előadásokkal és reggelivel vártuk október végén a Corinthia Hotelben.

A teljesen flash alapú tárolók iránt érdeklődő ügyfeleinket szakmai előadásokkal és reggelivel vártuk október végén a Corinthia Hotelben. Vadnai Tamás ügyvezető igazgató köszöntője után Maciej Bocian, a Pure Storage régiónkért felelős menedzsere beszélt a flash tárolók fejlődéséről és jövőjéről. Ezután Bogusz Blaszkiewicz, a Pure Storage mérnöke a következő szoftver- és hardververziók újdonságait ismertette.

Kávészünet után Pap Gábor, az Invigor műszaki igazgatója tartott előadást az "örökzöld tároló" koncepció megvalósításához szükséges technológiákról, illetve az ezt támogató üzleti modellről. Az előadások sorát Bogusz Blaszkiewicz második prezentációja zárta, melynek témája a Pure Storage FlashBlade rendszer volt - amely objektum- és fájltárolásra kínál nagyon jól skálázódó megoldást.

Az előadások alatt többször is elhangzott, hogy cégünk rendelkezik egy demó Pure Storage FlashArray //m10 tárolóval, amelyet szívesen bocsátunk ügyfeleink rendelkezésére, és minden segítséget megadunk a tároló valós környezetben való teszteléséhez.


Az előadások anyagait az elérhetőségeinek megadása után letöltheti ide kattintva.