2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00236 Tudásfejlesztés támogatása a legújabb mesterséges intelligencia eszközök felhasználásával
Versenyképes Közép-Magyarországi Operatív Program – VEKOP-2.1.1-15 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása

A Pure Storage FlashArray//X SAP HANA® minősítést kapott

Az SAP folyamatosan együttműködik a gyártókkal annak érdekében, hogy segítséget nyújtson ügyfeleinek az SAP HANA számítási, hálózati és tárolási elemeinek kiválasztásában a Tailored Datacenter Integration (TDI) opció révén. Mostantól a FlashArray//X is részt vesz ebben a programban, miután bizonyította, nem csak hogy képes biztosítani az SAP HANA számára szükséges tárolási szükségletet, de túl is teljesíti azt. 

A FlashArray//X egy teljesen flash alapú tároló. A felhő korszakra tervezett //X nyújtja a legerősebb teljesítményt és vállalati szintű megbízhatóságot a Tier 1 alkalmazásokhoz. Az SAP folyamatosan együttműködik a gyártókkal annak érdekében, hogy segítséget nyújtson ügyfeleinek az SAP HANA számítási, hálózati és tárolási elemeinek kiválasztásában a Tailored Datacenter Integration (TDI) opció révén. Mostantól a FlashArray//X is részt vesz ebben a programban, miután bizonyította, nem csak hogy képes biztosítani az SAP HANA számára szükséges tárolási szükségletet, de túl is teljesíti azt. 

Az SAP HANA egyesíti az adatbázisokat, az adatfeldolgozást és az alkalmazásplatform képességeket a memóriában. A platform könyvtárakat biztosít a prediktív, tervező, szöveges feldolgozáshoz, térbeli és üzleti elemzésekhez. A fejlett képességek - például a prediktív szövegelemzés, a térbeli feldolgozás és az adatok virtualizációja ugyanazon architektúrán keresztül - tovább egyszerűsíti az alkalmazások fejlesztését és feldolgozását a nagy adatforrások és struktúrák között. Ez teszi az SAP HANA-t kifejezetten és tökéletesen alkalmassá valós idejű alkalmazások és elemzések készítésére és telepítésére.

Az SAP HANA egy memória adatbázis, amely tárolja és feldolgozza az adatok nagy részét a memóriában. Az SAP HANA-nak fenn kell tartania egy adatmásolatot az indítás, a delta egyesítés és a hiba helyreállítás céljából adatvesztés nélkül. A Pure Storage FlashArray // X teljes flash alapú teljesítményt, beépített rugalmasságot és végponttól végpontig terjedő egyszerűséget biztosít. Mindezt úgy nyújtja számunkra, hogy árát tekintve sokkal olcsóbb, mint egy hagyományos vagy hibrid meghajtó.

A FlashArray // X a következő lényeges elemekkel teszi teljessé az új adatbázisok ígéretét:

  • Nagy teljesítményű, tartós tárolás másodperces milliszekundum késleltetéssel 
  • Az iparban elérhető lejobb adatcsökkentés (mind inline tömörítés, mind deduplikáció), amely lecsökkenti a tárolóterületet és a költségeket 
  • Nagyobb, mint a 6 9-es rendelkezésre állás egyetlen hiba nélkül
  • Egyszerűbb menedzsment gyors rendelkezésre bocsátási és replikációs képességekkel

SAP HANA node javaslatok FlashArray // m R2 és FlashArray // X modellek esetén: