2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00236 Tudásfejlesztés támogatása a legújabb mesterséges intelligencia eszközök felhasználásával
Versenyképes Közép-Magyarországi Operatív Program – VEKOP-2.1.1-15 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása

Red Hat szakmai fórum Etyeken

A szeptember végi Red Hat szakmai fórumunk kiváló lehetőséget biztosított ügyfeleink részére, hogy megismerjék a Red Hat elképzelését a nyílt forráskódú megoldások jövőjéről a hibrid IT és a mesterséges intelligencia világában.

Szeptember végén Red Hat szakmai fórumot tartottunk, amely a visszajelzések alapján nagyszerűen sikerült. A rendezvény helyszíne az etyeki Sonkamester étterem volt. A mesés környezet és a finom fogások remekül kiegészítették a tartalmas szakmai előadásokat.
A résztvevőink megismerhették hogyan látja a Red Hat a nyílt forrású megoldások jövőjét a hibrid felhő és a mesterséges intelligencia területén. Az ULX szemléletformáló előadása pedig sikeresen cáfolt számos tévhitet a felhő használatáról, tisztázva, hogy egy modern vállalati IT infrastruktúrában mik azok a feladatok, amelyekre felhő szolgáltatást érdemes igénybe venni, és milyen kockázatok felett nem szabad elsiklani a rendszerek tervezése során.
Köszönjük ügyfeleinknek, hogy megtiszteltek minket a jelenlétükkel! Köszönjük partnereinkek (Red Hat, ULX Open Source Consulting & Distribution) a színvonalas előadásokat és a közreműködésüket!